Kenan ışığın son durumu nedir

Kenan ışık sağlık durumu hakkında son gelişmeler var

Kenan ışık en son sağlık durumu hakkında sevenleri ve merak edenler için araştırma yaptım usta tiyatrocu ve sunucunun sağlık durumu iyi gidiyor almanya da tedavi gördükten sonra evine döndü tedaviye evinde devam edilecek haberin detayları yazının devamında bulunmaktadır.

Kenan ışık sağlık durumu hakkında en son gelişmeler

Kenan ışık'ın bilinci hala açılmadı. Fakat gözle görülür gelişmeler sağlandı.8 ay önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle mart ayından beri tedavisi sürüyor.
Uçaktan ambulansla alınan Kenan Işık, havalimanından çıkarıldı.Ünlü sunucunun eşi tedaviye evde devam edileceğini belirtmişti.21 Mart'ta spor yaptıktan sonra beyin kanaması geçiren Işık bilincinin açılması için 3.5 ay Almanya'da tedavi gördü.

Almanyadaki tedavi sürecindeki gelişmeler

Tedavisi 1 aydır Almanya'da özel bir klinikte süren ünlü tiyatrocunun son durumu hakkında eşi Beril Işık "Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor" dedi.

Eşinin yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi gördüğünü anlatan Işık "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Kimi zaman da ayakta. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" diye konuştu.
Usta tiyatrocu ve sunucu Kenan ışık ın ailesine sabır kendisine de acil şifalar dilerim.Sağlık durumun da yeni gelişmeler oldukca paylaşacağım.
Kenan ışık güncel sağlık durumu , Güncellenme tarihi 23 temmuz 2015
Durumunda olumlu gelişmeler sürüyor. Işık'ın sevenleri ve ailesi 1 yıldır Kenan Işık'tan iyi haber bekliyor. Şuan halen evinde tedavi edilmektedir öldü haberlerinin aslı yoktur kesinlikle inanmayın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar