AURA NEDİR? KATMANLARI NELERDİR?

Bedenimizi sarıp sarmalayan ve birçok yerde adını duyabileceğiniz Aura nedir? Katmanları nelerdir? Aura ne anlama gelmektedir? Tüm bu soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bedenimizi ve canlıların tamamını sarıp sarmalayan aura, yarattığı elektromanyetik alana verilen isimdir. Enerjiyi bedenimize alarak idare ettiğimiz yaşamımızın tüm çakralara aura dediğimiz yerde bulunur. Elektrik akımı gibi artı ve eksi bölgelerden oluşmaktadır. Artının ve eksinin dengede yani nötr olması gerekir ki sağlık sorunları ortaya çıkmasın. Eğer bir düzensizlik ve dengesizlik söz konusu olursa bazı sağlık problemleri kendini belli edebilir. Aura sizleri koruyan bir kalkan görevi görmektedir. Dışarıdan gelen etkilere karşı auranın sağlam olması daha az etkilenmenizi sağlayacaktır. Ancak auranız güçlü değilse dış kaynaklardan sizlere ulaşan olumsuz yönler yaşamınızı etkisi altına alacaktır. Aura bu nedenle oldukça önemlidir. Fiziksel sağlığımızın korunmasına yardımcı olur. Araştırmacılara sıklıkla konu olan aura 4 ana katmandan oluşur. Peki auranın katmaları nelerdir?
AURA NEDİR? KATMANLARI NELERDİR?
1.    KATMAN: DUYGUSAL BEDEN = Bir kişinin duygusal durumu tam da bu katman ile ilgilidir. Dış kaynaklardan gelen enerjiler bu katmanda bir süzgeçten geçirilir ve bu sayede bir anlam kazanır. Kişiye özel olarak duygulara dönüştürülür ve bedene aktarılır. Aura renklerinin en iyi netlik kazanacağı katman da burasıdır.

2.    KATMAN: ZİHİNSEL BEDEN = Duygusal bedenin bitiş noktası, zihinsel bedenin geçiş noktasıdır. Kişisel fikirlerim tamamen bu bedenden çıkmaktadır. Düşünceler zihinsel bedende barınmaktadır. Vücudumuzun geçirmiş olduğu hastalıklar da bu bedende başlamaktadır. Çıkış noktaları her zaman için zihinsel bedendir. Zihinsel bedenin çok güçlü olması, kişinin karakterinin oturmasına vesile olur. Kişi özgür düşüncelerini ifade edebilir ve başkalarının düşünceleri etkisi altında kalmaz. Kendi özgür iradesi ile kararlarını verebilir. Eğer bu durumun tam tersi olarak zihinsel beden zayıflarsa; kişi kendi kararlarını veremez ve başkalarının düşünceleri altında hayatını sürdürür. Bu nedenle zihinsel bedenin çok güçlü olması önemlidir. Zihinsel bedenin en önemli görevi ise olumsuz düşünceleri beyinden atıp, yerine olumlu düşünceler koymaktır.

3.    KATMAN: ETERİK BEDEN = Her türlü canlının bu bedene sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bazı durumlarda değişebilmektedir. Eterik beden, vücudumuzu koruma kalkanı olarak sarmaktadır. En güçlü aura sahibi insanlar dışarıdan gelen müdahalelerden etkilenmezler. Eğer auranız zayıf ise dışardan gelecek enerjilere karşı korunmasız olabilir. Çakraların bu alanda bulunması, dışarıdan gelen olaylara müdahalede bulunması korunmamıza olanak sağlamaktadır. Eterik bedenin genişliği yorgunluk ve üzüntü gibi durumlarda artmaktadır. Enerji dolu ve ışık saçan insanlar olarak adlandırdığımız kişiler çok güçlü eterik beden sahibi insanlardır. Onlara yaklaştığınızda kendinizi enerji dolu ve pozitif hissedersiniz.

4.    KATMAN: RUHSAL BEDEN = Diğer bedenlere göre algılanması en zor olan katman burasıdır. Evrensel enerji olarak adlandırdığımız kaynaklardan gelen müdahaleler ruhsal bedene girer ve burada birtakım işlemlere maruz kalırlar. Daha sonrasında zihinsel bedene geçiş işlemleri yapılır. Ruhsal beden üzerine bulunan bir enerji tüm bedenleri dolaşacaktır. Ruhsal gelişimi çok iyi seviyelerde olan insanların ruhsal bedenleri çok geniş alanlara yayılabilmektedir. Sonsuz bir boyutta olabildiklerini söyleyebiliriz.

Yazımızda sizler için aura nedir? Katmanları nelerdir? sorularına cevaplar vermeye çalıştık. Umarım bu konuda sizlere yardımcı olabilmişizdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar