Siyah Kuğu Makyajı Nasıl Yapılır

Siyah kuğu makyajı tarifi ile siyah kuğunun çekiciliğine bu sıradışı makyajla sen de sahip ol.

Daha cazibeli ve güzel olmak sizin elinizde doğru yapılan makyaj ile güzelliğinizi daha ön plana çıkarabilirsiniz.Unutmayın her kadın güzeldir çirkin kadın yoktur çirkin görünen kadın vardır.Neden bakımlı kadınlar daha güzel, cazibeli ve cekici görünüyor bir düşünün.Eğer makyajınızı teninize göre size uyacak bir şekilde  yaparsanız güzelliğinizin farkına varacaksınız.
Siyah kığu makyajı nasıl yapılır başlayalım öncelikle cildini pürüzsüzleştirmek ve ona ışıltı katmak için tenine fondöten uygulayarak makyajına başla. Fondöteni ufak bir fırçayla, yuvarlak hareketler yaparak tenine yedir.
Makyajın kalıcı olması için, ilk olarak göz kapaklarına primer uygula. Ardından, orta boy ve sık kılları olan bir far fırçasını siyah fara batır ve göz kapaklarının dış köşelerine irice bir kuyruk çiz. Aşırı siyah görünümden kaçınmak ve farı kalıcı kılmak için, transparan pudrayla hafif bir dokunuş yap. Son olarak alt kirpik diplerine çok ince bir çizgi halinde siyah jel eyeliner uygula ve iki katmaskarayla göz makyajını noktala.

Kaşlarınla aynı tonda bir kaş farını, eğik uçlu bir fırça yardımıyla uygulayarak ifadeni daha vurgulu hale getir.
Dudaklarında kusursuz yumuşaklığı yakalamak için, diş fırçasını yuvarlak hareketlerle dudaklarında gezdirerek peeling uygula ve nemlendirici lipstick uygula.Artık sizde cazibeli siyah kuğu makyajınla göz kamaştırmaya hazırsın.Siyah kuğunun çekiciliğine sende sahip olacaksın bu siyah kığu makyajı ile.

Yorumlar

Popüler Yayınlar