Kırışıklık Giderici Bitkisel Çözüm

Kırışık Giderici Bitkiler ve Faydaları Nelerdir

Cilt kırışıklıkları bizim piskolojimizi bozar yaşım genç ama sanki erken yaşlandım cildim kırış kırış oldu gibi kuşkular hep aklımızda yer eder bu yüzden bu yöntemler sayesin de kırışıklıkları gidereceğiz. Bu bitkisel yöntemler ile kırışıklarınızı tedavi edebilirsiniz kozmatik ürünlerinin çoğu zararlıdır uzmanlar pek önermezler sizde evinizde kendi yönteminizi uygulayarak kırışık giderici  kür ler ile kırışıkları tedavi ede bilirsiniz. Tamamen doğal olan bu yöntemin kozmetik ürünler gibi cildinize bir zararı olmaz.

Kırışıklık Giderici Bitkisel Kürler

Limon ve Tuz ile Cilt gerdirici yöntem

Limonu ortadan ikiye kesin ve yarısını elinize alın ve üzerine bolca tuz dökün iyice limona yedirin ve gece yatarken yüzünüze iyice sürün biraz cildi yakıyor ama idare edin ve sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayın yüzünüze bir bakın farkı göreceksiniz.

Yoğurt Ve Limon Karışımı

Bir çay bardağı yoğurt alınarak içerisine birkaç damla limon ilave edilir ve elde edilen karışım yüzün tamamına uygulanır. Uygulama işleminden sonra 20 dakika beklenilir ve yıkama işlemine geçilir. Bu karışım sayesinde yüzün beyazladığı ve kırışıklıkların açıldığı görülmektedir.

Üzüm Suyu Uygulaması

Beş adet üzüm tanesi alınarak suyu sıkılır. Elde edilen su yüze sürülür ve 20 dakika bekletilir. 20 dakikanın sonunda yüz yıkanır. Yıkamadan sonra kırışıkların bir miktar açıldığı görülmektedir.

Biberiye Ve Gül Suyu Karışımı

Bir su bardağı gül suyuna bir miktar biberiye ilave edilir ve bir şişeye konulur. Şişe, içerisindeki karışım ile birlikte 2 gün bekletilir. 2 günün sonunda sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa yüz bu karışım ile silinir.

Bal, Zeytinyağı Ve Yumurta Sarısı Karışımı

Bir yumurta sarısı, bir kaşık bal ve bir çorba kaşığı zeytinyağı karıştırılır. Elde edilen karışım cildin tamamına masaj yapılarak sürülür. Kırışıklıkların olduğu bölgede uygulanacak masaj, yukarıdan aşağı hareketlerle yapılmalıdır. Uygulama ve masaj işlemi bitince karışım 15 dakika bekletilir ve ardından durulanır. Haftada bir kere uygulanabilir.

Süt Ve Yulaf Unu Karışımı

Süt ve yulaf unu kullanılarak elde edilen karışım yüze sürülerek maske haline getirilir. Karışımın içinde bulunan yulaf unu cildin nem depolamasını sağlar. Ayrıca süt ile yulaf unu karışımı cilde hızlı bir bakım yapılmasını sağlar. Elde edilen karışım yüzde 30 dakika bekletilir ve ardından yıkanır. Yüz yıkandıktan sonra krem aracılığı ile cilt nemlendirilir. Bu uygulama ile ciltteki sarkmaların önüne geçilir.
Bu kürler tamamen doğal bitkiseldir.Bu yöntemler ile daha güzel bir yüze sahip olacaksınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar