Cilt Lekelerini Gideren Kiraz Maskesi

Cilt lekelerini ve cildi beyazlatmak için kiraz maskesi tarifleri sizlerle

Kiraz, içinde kalsiyum bulundurur ve antioksidan özelliğe sahiptir. İçindeki B vitamini cildinizin yumuşamasını sağlar.Kiraz içinde pek çok vitamin barındırması ve antioksidan özelliğe sahip olmasından dolayı sağlık açısından vazgeçilmez bir meyvedir. Bu meyve kullanılarak yapılan maskeler de tamamen doğal olma ve hiçbir kimyasal içermeme özelliğine sahiptir. Bu yüzden gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sağlıklı ve güzel olmak için uğraşırken sağlığınızı bozma tehlikesiyle karşılaşmazsınız. İçeriğinde hiçbir katkı maddesi olmadığı gibi her evde bulunabilen malzemelerden yapıldığından hazırlanması da çok kolaydır.

Kiraz Maskesi Tarifleri

Cilt beyazlatmak için: Çekirdeği alınmış kirazlardan beş tanesini bir kaseye koyarak ezin. İçine yarım tatlı kaşığı bal ve yeterince su ekleyerek krem haline gelmesini sağlayın. Maskeyi yüzünüze sürün, on beş dakika bekleyin. Sonra temizleyin. Bunu iki haftada bir uygulayabilirsiniz. Bu maske cildin beyazlaşmasını sağlar ve her cilt tipine sahip kişi tarafından kullanılabilir.
Cilt lekelerini gidermek için: Dört tane kirazın çekirdeğini çıkarın ve ezin. İçine iki çay kaşığı susam yağı ve iki çay kaşığı bal ekleyerek karıştırın. Cildinize sürün ve yarım saat bekleyin. Sonra maskeyi bir kat daha sürün ve on dakika sonra yıkayın. Haftada bir kez yaptığınızda cilt lekelerinin azaldığını ve zaman içerisinde yok olduğunu göreceksiniz.
Cilt lekelerini açmak için: Dört tane kirazın çekirdeğini ve kabuğunu çıkararak ezin. İçine dörtte bir limonun suyu ve iki çay kaşığı bal ekledikten sonra yüzünüze sürün. Yirmi dakika bekledikten sonra yıkayın. Haftada bir uyguladığınızda cilt lekelerinin açıldığını göreceksiniz.
Bu taifler den birini seçin ve düzenli olarak uygulayın.Düzenli olarak uyguladığınızda cildinizdeki farkı siz de fark edeceksiniz. Kiraz maskesini cildinizi beyazlatmak için, cilt lekelerini gidermek için veya cilt lekelerinin rengini açmak için kullanabilirsiniz. Hangi amaçla kullanacağınız ve hangi tarifi kullanacağınız size kalmış. İstediğinizi kullanıp  cilt sorunlarının üstesinden kiraz maskesiyle gelebilir, düzenli kullanım sonrasında istediğiniz cilde kavuşabilirsiniz.Sağlıklı yaşamlar dileğiyle.

Yorumlar

Popüler Yayınlar