Anne Karnındaki Bebeğin Cinsiyeti Nasıl Anlaşılır

Anne Karnında Bebeğin Cinsiyetini Kaç Ay Sonra Öğreniriz

Hamilelik döneminde en çok merak edilen bebeğin cinsiyeti dir.Her anne ve baba adayı bebeğim erkekmi ya da kızmı olacak diye düşünür bu da doğal bir durumdur.
Anne karnındaki bebeğin cinsiyetini ancak doktor muayenesinde görerek anlarşılır. Yani genital bölgeye bakıp da net olarak gördüğünüz takdirde kız veya erkek deme şansınız %100’dür. Böylece 3. ayın sonunda cinsiyetini görebilirsiniz. Ama genel olarak cinsiyet için 4. beklemeniz daha doğrudur. Bu şekilde kesin sonuçlara ulaşabiliriz.
Bazen bebeğin cinsiyetini yanlış görmekten dolayı kız beklerken erkek bebekle karşılaşabiliriz. Bu durumda çocuğun kızken erkek veya erkekken kız olması mümkün değildir. Sadece yanlış görüldüğünden ötürü böyle bir hataya düşülür.

Bazı anne babalar 3. ayda baktık kızdı sonra erkek oldu diye tepkilerini duyar gibiyiz. Ama tıbben böyle bir olay olması mümkün değildir. Gerçekten uzman bir doktor gözetiminde yapılan bir gözlemde 4. aydan sonra cinsiyetini net olarak anlayabiliriz.Bebek erkek ya da kız olsun önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar