Ananas Maskesi Nasıl Yapılır,Ananas Maskesi Tarifleri Burda

Ananas maskesi ne işe yarar cildinize ışıltı,cilde canlılık,cildi sıkıştırır ve yumuşak bir cildiniz olmasını sağlar.
Düzenli uygulama sonucu farkı görecek, ananasın faydaları yardımıyla istediğiniz cilde kavuşmuş olacaksınız. Tropik dünyanın bir hediyesi olan ananastan cildinizin de faydalanmasına izin verin. Bu tür maskeler ile cilt bakımı yaparak cildinizi mükemmel bir hale getirebilirsiniz.Ananas maskesi tariflerinden cildinizin ihtiyacı olan bir tanesini seçip uygulayabilirsiniz.

Işıltı Veren Ananas Maskesi

Şişlikler ve morlukları gidermek için bu maske ideal.Bir dilim ananası rendeleyin. İki çay kaşığı bal ve on damla buğday yağını rendelenmiş ananasla karıştırın. Cildinizi önceden temizlerseniz ve peeling yaparsanız, maskenin daha etkili olmasını sağlamış olursunuz. Maskeyi cildinize sürdükten sonra on beş dakika bekleyin ve sonra yıkayın. Bu maskeyi iki haftada bir uygulayabilirsiniz. Düzenli uyguladığınızda yüzünüzdeki şişliğin azaldığını, göz altındaki morlukları giderdiğini ve cildinize doğal bir parlaklık verdiğini göreceksiniz.

Cilde Canlılık Veren Ananas Maskesi

Hassas bir cildiniz varsa bu maske tam size göre.Dört tatlı kaşığı Hindistan cevizi sütü ve küçük küçük doğranmış dört dilim ananası karıştırın. Cildinize sürüp on dakika bekleyin. Sonrasında ıslatılmış bez yardımıyla yüzünüzü silin. Hassas ciltler için uygun olan bu maskeyi iki haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Cilt Sıkılaştırıcı Ananas Maskesi

Cildinizi sıkılaştırmak için bu maskeyi uygulayabilirsiniz.İki tatlı kaşığı ananas ve iki tatlı kaşığı balı karıştırın. Daha önceden temizlediğiniz cildinize sürün. Haftada bir düzenli olarak uyguladığınızda cildinizin sıkılaştığını ve canlandığını göreceksiniz.

Yumuşak Bir Cilt İçin Ananas Maskesi

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için bu maskeyi uygulayabilirsiniz.Üç dilim ananası ve yarım çay bardağı kavrulmamış bademi robottan geçirin. Karışımı yüzünüze sürüp on beş dakika bekleyin. Sonra yıkayın. Bunu haftada bir kez uygulayabilirsiniz. Cildinizin daha yumuşak olmasını sağlayan bu maske aynı zamanda cildinizin doğal bir şekilde parlamasını sağlayacaktır.
Cildinize göre bir maske tarifi seçin ve uygulayın.

Yorumlar

Popüler Yayınlar