Evde Doğal Yüz Yumuşatıcı Maskeler

Kuru bir cilde sahipseniz evde doğal maskelerle cildinizi yumuşatmak için bu maskeleri deneye bilirsiniz.
 Bu doğal yüz maskelerini uygulayıp cildinizin daha yumşak olmasını ve cilt kuruluğununda zamanla azalacağını göreceksiniz. Bu maskeler sayesinde cildiniz pürüzsüz ve yumuşak görünecek.

Yüz Yumuşatıcı Maskeler Şunlardır

Yüz Yumuşatıcı Maske
1 kaşık pasta mayası
1 adet yumurta sarısı
1 çay kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Malzemelerin hepsini bir kase içine alın ve karıştırın ardından cildinize kalın bir şekilde sürün, 20 dk geçtikten sonra yıkayıp nemlendirici kreminizi sürün.  Daha yumuşak ve pürüzsüz bir yüz için haftada 1 uygulamayı ihmal etmeyin.

Yüz Yumuşatıcı Süt Maskesi

1 tane yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı süt
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Malzemeler karıştırıldıktan sonra temizlenmiş cilde sürülür, 20 dk sonra bol ve ılık su ile cilt yıkanır. Cildi yumuşatan ve pürüzsüz gösteren maske türüdür ve haftada 1 kullanılır.


Yüz Yumuşatıcı Doğal Maske

1 tane muz
1 çorba kaşığı bal
Yarım tatlı kaşığı jojoba yağı
1 adet yumurta akı
1 çorba kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı beyaz kil
Hazırlanışı ve Uygulanışı: Muz bir kase içinde ezilir, diğer malzemelerde içine ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan karışım temiz cilde sürülür ve ciltte kurumaya başladığında cilt yıkanır. Cildinizi gerilmiş hissediyorsanız nemlendirici krem sürebilirsiniz.  5 günde 1 kullanılan yumuşatıcı yüz maskesi sayesinde daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşucaksınız.
Yorumlarınızı sitemize eklemeyi unutmayınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar