Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır

Karbonatlı su zayıflatırmı

Metabolizmayı hızlandırmanın yolunun vücudun asit- baz dengesini alkali seviyeye çekmekten geçtiğini uzmanlar söylüyorlar. Bunu yapmanın en doğal yolu ise karbonatlı su içerek zayıflama oluyor. Karbonatlı suyun alkali yapısı ise bu konuda bizlere büyük bir fırsat sağlıyor.
Özellikle et ve karbonhidrat ağırlıklı beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi oluşmakta ve bu durum da ister istemez kilo vermeyi neredeyse imkansız hale getirmektedir. Ortalama olarak sahip olduğumuz her 15 kg için 1 kg karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı zayıflama sağlayabiliriz. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı ile yapılacak içecek kürü ile doğal zayıflamanın yolu açılmaktadır.
Karbonatlı su karışımını içmekten geçiyor. Özellikle karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenenlerin vücutlarında asit birikmesi sonucunda ister istemek kilo vermek zorlaşmaktadır. Ortalama sahip olunan her 15 kilogram için 1 kilogram karbonatlı su tüketmek gerekmektedir. Bu sayede hızlı ve kalıcı bir şekilde zayıflamak mümkündür. Bu konuda batı ülkelerinde yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup gerek doğal maden suyu gerekse karbonat adını verdiğimiz beyaz mineral karışımı yapılan içecek kürü ile doğal zayıflama sağlanmaktadır.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır

Vücudun asit düzeyini azaltan karbonatlı su ile kilo verme kürünün yapılışı son derece basittir. 1,5 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat (Sodium bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyesiye kadar karıştırılacak ve günlük olarak ortalama 4 litre kadar tüketilecek. Ama dilerseniz bu miktarı 3 litreyle de sınırlı tutabilirsiniz. Yemeklerle su içmeyeceksiniz ve bunun yerine yemeklerden yarım saat öncesine kadar karbonatlı su içip yine yemeklerden bir saat sonrasında karbonatlı suyla zayıflama kürüne devam edilecek.
Sabahları aç karnına yarım litre karbonatlı su içerek güne başlayacağız ve 30 dk sonrasında kahvaltı
edeceğiz.Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için de karbonatlı suyla zayıflama kürü işe yarıyor. Karbonatlı suyla zayıflayanlar ortalama olarak bir ayda 5-7 kilo zayıflamayı başardıklarını dile getiriyorlar.

Karbonat suyunun sakıncaları ve yan tesirleri nelerdir

Karbonat suyunun sıhhate olan yan tesirleri ya da sakıncalarına dair daha ayrıntılı bir akademik temrin yapılmamıştır. Amma velakin kimi insanlarda çok fazla karbonat suyu içmenin mide sızısı ve karında gaz, şişkinlik benzer problemlere yol açmış olduğu bilinmektedir. Bu durumda karbonat suyu ya da cevher suyu tüketenlerde hastalık meydana getirebilir. Üstelik karbonatta kucak dolusu yer alan sodyumun gıdalardaki kalsiyumu tuttuğu ve kana karışmasına engel olduğu alanında uzman olan kimi profesörler tarafından iddia edilmektedir. Bundan dolayı bilhassa kemik erimesi, osteoporoz benzer yakınmaları olanların özellikle da menopoz evveli ya da menopoz periyodundaki bayanların karbonat suyunu belirli düzeyde içmeleri gereklidir. Aksi takdirde midenizde ciddi sorunların oluşmasını göze almanız gerekmektedir.
KESİNLİKLE Doktorunuza danışmadan denemeyiniz !

Yorumlar

Popüler Yayınlar