Bumerangmı Adsense'mi Daha İyi Para Kazandırıyor?

Bugünkü konumuzda sizlere Bumerang mı yoksa Google Adsense mi daha çok para kazandırıyor ele alacağım. Kazandığım teçrübelerimi sizlere paylaşıyorum.
Bumerang
Bumerangmı;Öncelikle Bumerang dan sizlere bahsedeceğim bumerang tamamen kendini düşünen bir sistemdir.Bumerang üyelerine sorun ayda,yılda,haftada veya günde bir yazı veriyor günlükde verse bu bizi kaldırmaz bir yazıyı 6 tlye verse ayda 180 tl yapar tabiki buda günlük yazı alabilirsen.Bumerang tamamen kendi reklamlarını yapan bir sistemdir kısacası bu.
Adsense
Adsense;Şimdi sıra geldi adsenseye;Google Adsense yi bilmeyen çok azdır.Tabiki Bumerang ile,Adsense kıyaslanamaz,iyi trafiği olan bir web sitesi adsenseden ciddi rakamlar kazanabilir.Adsense,Bumerangdan bence kat kat üstündür.Sağdece Bumerang değil internetteki diğer para kazandıran dediğimiz sistemlerden de üstündür.
Bana sorarsanız teçrübelerime dayanarak söylüyorum sizleri bilgilendirmek için.Adsensemi yoksa Bumerangmı derseniz eğer.Bence tabikide Google Adsense 1 Numara Derim.Saygılar şimdi terçih sizin kısaca anlatmaya çalıştım umarım anlaşılmıştır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar