2016 METİN2 BAŞKASINA DÜŞEN İTEMİ ALMA HİLESİ

Evet arkadaşlar metin2 oyunu oynuyorsanız item toplamanında ne kadar önemli ve bir o kadarda zahmetli olduğunu biliyorsunuzdur. Şimdi sizlere pickup bot hilesinin linkini paylaşıyorum. Metin2 başkasına düşen itemi alma hilesi sayesinde artık tek tek item toplamayacaksınız otomatik olarak hile botu bu görevi sizin yerinize yapacaktır.

Metin2 başkasına düşen itemi alma 2016

2016 METİN2 BAŞKASINA DÜŞEN İTEMİ ALMA HİLESİ

Metin2 item çalma hilesi nasıl kurulur?

Öncelikle vermiş olduğumuz linkten hilenin dosyasını indiriniz rar şifresini www.hilebudur.com olarak yazınız çünkü hilenin yapımı bize ait değildir biz sadece sizler için çalışan hileleri bulup yayınlamaktayız. Bir çok hile indirme sitesine girip çıkmaktayım fakat ortak sorun kullanıcının hile dosyasına ulaşmak için çok uğraş vermesidir. İndirme linkine tıklayınca farklı sitelerin açılması bir türlü dosyanın bulunduğu siteye ulaşamama sorunu gibi sorunlar işte bende sizlere direk indirme linki paylaşarak bu sorunları ortadan kaldırmış bulunmaktayım.
Metin2 item çalma hilesi 2016
İtem çalma hilesi için tıklayınız.

Şimdi pickup botun kurulumunun nasıl yapıldığını öğrendiniz sanırım artık metin2 oyununa girerek oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar