En iyi Video İndirme Proğramları

İnternette İzlediğiniz Videoyu İndirme Proğramları. Her Türlü Videoyu İndiren Program Facebook, youtube, izlesene, mynet, dailymotion, ve heryerden. Film indirme programları, film indirme programı, film indirme gibi işlemlerinizi bu programlardan indirmek artık çok kolay.

Özenle hazırlamış olduğumuz bu yazıda en iyi video indirme programlarını tanımış olacaksınız. Teker deneyip hangisini beğenirseniz onu kullanabilirsiniz. Yorum bırakarakda bizlere yardımcı olabilir video indirme programları hakkında bilgilenmiş oluruz. Arkadaşlar bildiğiniz gibi youtubeden video indirilemiyor fakat ben size güzel bir site tavsiye edeceğim youtube videolarını indirmek için güzel bir site ayrıca istediğiniz formata çevirebileceksiniz link en alta eklenmiştir.

Öncelikle programı kurun sonra internet tarayıcınızda siyah barlı "download video" kısmı çıkacak. Siz videoyu izlerken o kısım yanıp sönmeye başlayacak o zaman o kısma tıkladığınızda videoyu indirebileceksiniz
programı indirme linki
Anasayfası

 iWisoft Free Video Downloader

iWisoft Free Video Downloader, video paylaşım sitelerinde izlediğiniz flash videoları bilgisayarınıza indirmenize yarayan faydalı ve ücretsiz bir araçtır. Video paylaşım sitelerinde izlediğiniz ve dinlediğiniz her şeyi bu program yardımıyla kolayca saptayabilir, bilgisayarınıza indirebilir ve hard diskinize kaydedebilirsiniz.
iWisoft Free Video Downloader ile video, müzik ve flash animasyonları kolaylıkla bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Bu program ile FLV, F4V, MP4, M4V, WMV, ASF, MPG, MPEG, RM, RMVB, MOV, AVI, MP3, WMA, SWF... gibi bilinen tüm uzantılı dosyaları indirebilirsiniz.
Programı video indirmek istediğiniz YouTube ve flash video oynatıcı içeren benzer tüm diğer internet sitelerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz.
Özellikler:
  • HTTP protokolü kullanan flash video içeriğine sahip tüm internet internet sitelerinden indirme işlemi yapabilirsiniz
  • Bazı video indirme programları sadece HTTP protokolü kullanan sitelerden indirme yapmanıza izin verirken, iWisoft Free Video Downloader RTMP/RTMPT protokolü kullanan internet sitelerinden de indirme yapmanıza olanak sağlar (BBC News, Yahoo News gibi)
  • İnternet sitesindeki tüm videoları yakalayarak önizleme ile görüntüleyebilirsiniz, böylece hangilerini indirmek istediğinize karar verebilirsiniz
  • Internet Explorer, Firefox, Opera ve yaygın kullanılan tüm internet tarayıcıları ile uyumludur
  • Yaygın olarak kullanılan tüm video, müzik ve flash animasyonları indirebilirsiniz
  • İnternet sayfasını kapatsanız bile video indirmeye devam edebilirsiniz
  • Birden çok videoyu aynı zamanda indirebilirsiniz
  • Yarım kalmış ya da durdurulmuş indirme işlemlerine sonradan devam etmenize olanak sağlar
  • Dahili video oynatıcı özelliği ile indirdiğiniz flash videoları izleyebilirsiniz
  • Basit kullanıcı arayüzü ve kolay kullanım

Çevrimiçi Video İndirme Programı

VSO Downloader, Youtube ve benzeri yüzlerce sitede izlediğiniz videoları anlık olarak ses veya video formatında bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan ücretsiz ve başarılı bir programdır.
Program siz internette gezerken oynatılan videoları otomatik olarak algılar ve kullanıcıyı kopyala-yapıştır gibi işlemlerle uğraştırmadan kolay ve hızlı bir şekilde indirme işlemine olanak tanır. Ayrıca Youtube, Dailymotion, Myspace gibi sitelerde izlediğiniz videolardaki sesleri mp3 formatında bilgisayarınıza kaydetmenize izin verir.
Tüm tarayıcılarla uyumlu olarak çalışır ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı çok kolaydır.

IDM - İnternet İndirme Yöneticisi

Internet Download Manager diğer adlarıyla IDM veya IDMAN dosya indirme hızını arttırarak size zaman kazandıran, yarıda kalan indirme işlemlerinize kaldıkları yerden devam etmenize olanak sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir dosya indirme yöneticisidir.

Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.
Popülerleşen video sitelerinden direkt olarak içerik indirebildiğiniz Internet Download Manager sade ve basit arayüzü ile her türden kullanıcıya hitap ediyor. Birçok alternatif ve ücretsiz dosya indirme yöneticisine ücretli ve profesyonel bir çözüm programı olarak rakip durumunda bulunan yazılım
Not: Türkçe dil desteği sunan yazılımın Türkçe dil dosyasını indirmek için buraya tıklayın.
Yeni versiyonla gelen özellikler:
Son Youtube değişiklikleri için destek eklendi. Bu güncelleme ile IDM indirme paneli tekrar video çözünürlüğünü belirleme olanağı sunuyor. Ayrıca IDMAN diğer video sitelerinden dosya indirme konusunda da olanak sağlamaktadır.

Alternatif Medya Oynatıcı RealPlayer İndir

Eskilerin popüler medya oynatıcısı ve internet video izleme aracı RealPlayer hızlı bir şekilde gelişen ve büyük değişimler yaşayan web dünyasına uyum sağlayarak yenilenen yapısı ile çevrimiçi videoları indirip izleyebileceğiniz alternatif bir oynatıcı haline geldi. Birçok ünlü ve büyük internet portalı veya web sitesindeki videoları indirmek için ihtiyaç duyduğumuz RealPlayer, yeni nesil flash video sitelerinin artmasıyla alternatif bir medya oynatıcısı ve yöneticisi olarak kullanıcıların tercih ettikleri yazılımlar arasında.
Tek bir tıklama ile binlerce web sitesinden istediğiniz videoları hızlı bir şekilde indirmenize olanak tanıyan RealPlayer, favori videolarınızı istediğiniz yerde izleyebilmeniz için kayıt edebilme seçeneğini de sizlere sunuyor. Programla videoların istemediğiniz kısımlarını editör yardımıyla çıkartabilirsiniz. İçerisinde bulunan video format dönüştürücü sayesinde videolar istediğiniz her cihaza uygun formata dönüştürülebilir. Facebook videolarını da program içerisinden takip edebilirsiniz.
RealPlayer'ın yeni eklenen gizli klasör desteğiyle şifre korumalı bir klasör oluşturarak özel videoları buraya indirebilirsiniz. Bu klasöre sizin dışınızda kimse ulaşamaz. Mobil cihazlardaki fotoğraf ve resimler programın içerisinde taşınarak organize edilebilir. Böylece video ve fotoğraf arşiviniz program kütüphanesinden yönetilebilir.
RealPlayer daha fazla özellik isteyen kullanıcılar için profesyonel bir sürüm seçeneği sunmaya devam ediyor. Daha hızlı çalışan bu versiyonla videoları daha hızlı indirme ve dönüştürme imkanına sahip oluyorsunuz. Ayrıca video arşivinizden DVD ve Blu-ray diskler yazdırabiliyorsunuz.

İdm kullandığım en iyi video indirme programı fakat youtube den indirme yapamıyor youtube video indirmek için sizlere güzel bir site vereceğim indireceğiniz videoları mp3 gibi farklı formatlarada çevirebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar