Windows 10 kurulumu başlatmada bir sorun oluştu aracı kapatın

Windows 10 kurulumu başlatmada bir sorun oluştu aracı kapatın tekrar açın sorunu çözümü.
Arkadaşlar Windows 10 güncellemesi yaparken karşınıza yukarda başlıkta bahsettiğim sorunmu çıktı o zaman doğru yerdesiniz bu sorunun çözümünü sizlere anlatacağım.
Bildiğiniz gibi windows artık xp yi desteklemiyor yani kullanıcıların artık yeni sürümleri kullanması için xp den elini ayağını çekti amaçları kullanıcıların yeni çıkarmış olduğu işletim sistemlerini kullanmasıdır.

Bir çok kişide xp den Windows 7 ve 8 sürümlerine geçiş yapmak zorunda kaldı fakat yeni sürümleri kullanan kişilerin çoğu halen alışımadı başta ben ve benim gibi bir çok kişi diyebiliriz.

Kullanış açısından Windows 10 ise eski sürümlere göre daha kullanışlı olması Windows 7 ve 8 kullananlar kişilerin Windows 10 sürümünü güncelleme yaparak geçmek istemeleridir.

Evet bazen herşey yolunda gitmiyor güncelleme yapmak isteyen kişiler Windows update den yeni sürümü indirir ve kurmak isteyince karşılarına Windows 10 kurulumu başlatmada bir sorun oluştu aracı kapatın ve bilgisayarı tekrar açın gibi uyarı alırlar benim başıma bu sorun geldi nette bu sorunun çözümünü aradım ve bulamadım kendi yöntemlerimle çözdüm düşündüm benim gibi bir çok kişi bu sorunla karşılaşabilir bir yardımım olsun diye çözümü sizlere anlatmak istedim.

Windows 10 kurulumu başlatmada bir sorun oluştu aracı kapatın işte çözümü

Evet artık sorunu nasıl çözeceğinize gelelim öncelikle yapacğınız yöntem bilgisayarınızdan, bilgisayar ayarlarını değiştir bölümüne girerek güncelleştirme ve kurtarma seçeneğine tıklayın bu bölümde bilgisayarınıza her hangi bir güncelleştirme gelmişmi gelmemişmi kontrol ediniz eğer bu sorun çıkıyorsa mutlaka güncelleştirme yapacağını programlar vardır.

Güncelleştirme varsa hepsini güncelleştiriyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor. Yani arkadaşlar bilgisayarınızda her hangi bir güncelleştirme varsa Windows 10 sürümüne güncelleme yaparken sorunla karşılaşırsınız ilk önce güncellemeleri yaparsanız Windows 10 a geçişinizde sorunla karşılaşmazsınız.

Yorumlar

  1. Kardeş resimle mesimle anlat şunu bişey anlamadım çünkü

    YanıtlaSil
  2. Kardeşimçok basit olduğu için resme gerek duymadım bilgisayarının güncelleştirme bölümüne girerek bütün güncelleştirmeleri yapacaksın çünkü güncelleştirmeler Windows 10 kurulumunu engellemektedir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar