Aidatsız Kredi Kartları Hangileri ve Özellikleri Nelerdir

Aidatsız kredi kartları ve özellikleri hakkında sizlere önemli bilgiler hazırladım yazımı okuyarak kredi kartları hakkında bilgi alabilirsiniz.
Yıllık kredi kartı aidatı kredi kartı kullanan kişilerin canını sıkmakta doğal olarakda insanlar haklı hem bankanın kartını kullanıyorsun senden para kazanıyor birde yıllık bedel alıyorlar insanı bile bile soyuyorlar. İnsanların aşırı tepkisi üzerine yeni kanunla bankalara aidatsız kart çıkarma zorunlaştırıldı yani bir tane üçretli kart bir tanede üçretsiz kart müşteriye sunma özelliği getirildi.

Evet kendi yorumumu söyleyeyim bence bir faydası oldumu hayır olmadı. Bedava kart çıkardılar özelliklerini kısıtladılar yani üçretsiz kredi kartı kullananlar kesinlikle üçretli karta geçmek istiyorlardır.

Kartların özelliklerini kısıtlayıp seni üçretli karta geçmeye zorlamak gibi birşey. Şimdi bakalım bu aidatsız kredi kartlarının özelliklerine siz  karar verin gerisine. Kısaca örnek vermek gerekirse; Aidatsız kredi kartları bronz üyelik.Aidatlı kredi kartları ise gold üyelik gibi birşey.

Akbank Axess Free

Yıllık kart aidatı olmayan Akbank free kart aynı zamanda axess’de bulunan bir çok özelliklerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Ekstra kampanyalardan  (artı taksit, erteleme,chip-para kampanyaları gibi) istediğiniz zaman katılabilirsiniz.

Kredi kartı aidatı olmaksızın  chip-para kazabilir, harcamalarınızı  taksitlendirebilirsiniz. Axess Free Kredi kartını Akbank Free Card Avantajları, Tarifeleri, Faiz Oranları, Yıllık Üyelik Ücreti makelemizden detaylı inceleyebilirsiniz.

İşbankası Maximum Aidatsız Kart

Türkiye İş Bankasının maximum kredi kartının aidatsız özellikli kredi karından maxi puan kazanabilir taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Maximum aidatsız kart sahibi üyeler maximum kredi kartının temel özelliklerinden faydanabilirler.Faydalanamıyacağı özellikleri ise ;Yurtdışında verilen maxipuan, ilave taksit taksit erteleme kampanyaları, hediye ürün kampanyaları, Müzekart özelliği, Havalimanları otopark ve vale indirimi, Temassız ödeme özelliği, Maximobil kredi kartı gibi özelliklerden faydalanamazlar.

Garanti Bankası  Flexi

Garanti bankasının bonus özellikli kredi kartı Flexi ile kredi aidatı ödemeden bonus kazanabilir,  taksitli harcama ve bonus kampanyalarından da yararlanabilirsiniz. İsterseniz kredi kartının ön yüzüne istediğiniz resmi koyabilir kredi kartının tasarımını kendiniz yapabilirsiniz.

Tabi flexi kredi kartının bir çok özelliği mevcut bu özelliklerden yararlanmak istiyorsanız harcamalarınız doğrultusunda paket seçenekleri ile daha fazla bonus veya indirim kazanabilirsiniz. 

Bu seçmiş olduğunuz özellikler paket ücreti adı altında ücretlidir.  Flexi kartınız ile bir kampanyadan bir ekstre dönemi için maximum  20TL bonus kazanabilir, farklı kampanyalardan bir ekstre dönemi için 40 TL 12 ay’da maximum 720TL bonus kazanabilirsiniz.

Finansbank Bankası Fix Card

Fix Card kart aidatı olmadan yurtiçi yurtdışı Pos ve atm’lerde işlem yapabilir, 50 TL altında FixCard kredikartının temassız özelliğini kullanabilir, isterseniz Cardfinans nakit yerine kullanabilirsiniz. FixCard anlaşmalı üye kuruluşlar üzerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz.  Parapuan kazanabilirsiniz.

HSBC Concept

HSBC Concept kredi kartı ile yıllık kart aidatı ödemeden mevcut taksitlendirme advantage Nakit puan özelliklerinden faydalabilirsiniz. Ekstra artı taksit/ taksit erteleme ve dönemlik Advantage Naikt puan kampanyalarından yararlanmak isterseniz ücret kampanya için belirlenmiş ücreti ödersiniz.

ING Pegasus Plus Kart

ING bankasının Pegasus havayolları ile yapmış olduğu anlaşma dolayısı ile ING Pegasus Plus kredi kartından yıllık kart aidatı alınmamaktadır. Ing Pegasus Plus anlaşmalı işyerlerinde bonus kazandırır ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca Pegasus Havayollarında kullanabileceğiniz Uçuş puan kazanabilirsiniz.

Yapmış olduğunuz tüm harcamalarda %1 uçuş puan, Pegasus havayollarından yapmış olduğunuz alışverişlerden %2 uçuş puan kazanırsınız.

Bu kartlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ve sizce hangi bankanın kartı daha iyi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar