ASTRAL SEYAHAT İLE HAYATA BAKIŞINIZ

Bilinçaltı çok renkli ve bir o kadar da heyecan verici bir noktadır. Her insan rüyalarda yaşadığı birçok şeyin etkisinden günlerce kurtulamadığı gibi bazıları ise uyandığında hiç bir şey hatırlamaz. İşte bu olay da rüya denen olan farklı bir durum olduğunu ve umduğumuzdan kısa sürdüğünün bir ifadesi olabilir ancak. 
ASTRAL SEYAHAT
Astral seyahat nedir sorusu birçok kişinin bu dönemlerde ilgisini çekmiş ve araştırma konusu olarak sıkça karşımıza çıkmıştır.

Astral seyahat uykunun çok derin yada çok hafif olduğu anlarda, aşırı yoğunlaşma ve konsantrasyon anının tam ortasında ortaya çıkan bir sanrı halidir. Bazıları bu olguya inanmasa da, birçoğumuz bu durumu yaşadığımızı anlatılanlardan ve yaşanılan ortak hareketlerden çıkartırız. Rüya anında bazen uçar, bazen de yüksek bir yerden aşağı düşme anı yaşarız. İşte bu astral seyahat sırasında yaşandığı farz edilen bir ayrılma anını anlatır.

Astral seyahat nasılyapılır sorusuna da bu konularda çalışan, uzmanlar ve bilim adamları şöyle cevap vermektedirler. Rahat edeceğiniz ve odaklanacağınız bir yatış şekli alınması kaçınılmaz bir gerekliliktir. Bu ortam hazırlandıktan sonra gevşeme ve yüzde yüz konsantrasyon gereklidir. Kafadan herhangi bir şey geçilmeden sabit bir noktaya odaklanılır.

Ve bu aşamalardan sonra ruh bedenden yavaş yavaş ayrılmaya başlayacaktır. Bu esnada kalp ritimleri hızlanır, heyecan ve panik olaylarından dolayı olay tam gerçekleşemeden uyanış yaşanabilir. İşte bu anda sükûnet elzem bir hareket olacaktır. 

Ancak bu sayede astral seyahat oluşmaya başlar. Seyahat sırasında ruh bedenden tamamen uzaklaşarak başka ortamlara ve bilinçlere ziyaretlerde bulanabilir. Bazı örnekler olmayacak denen olayları anlatarak bir süre sonra gerçekleştiğini ifade etmektedirler. Bu olaylarda bize bu olayın gerçeklik payının olduğunu hissettirmektedir.

Yorumlar

  1. eskiden ben bilinçsiz şekilde zaten hafif uyku arasında astral şeyahat yapıyor muşum. Genel olarak tasavvuf ehli olanlar bu makamlarda yükselenler istedikleri zaman istedikleri yerde olabilirler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar