Islak Makyaj Nasıl Yapılır

Son dönemde popiler olan ıslak makyaj nasıl yapılır

Özellikle ünlülerin çok yaptığı ıslak görünümlü makyaj sayesinde daha pürüzsüz ve güzel görünüme kavuşacaksınız.Islak makyajın püf noktası ise kapatıcılarla sabitlenen cilt; burun üstüne, göz kapaklarına ve elmacık kemiklerine aydınlatılarak göz alıcı olması sağlanıyor. Tüm ayrıntı aydınlatıcıda gizli.Ünlü yıldızların taktiği ise şöyle Fondöten ile pürüzsüzleşen cilt, aydınlatıcı ile ortaya çıkarılıyor. Elmacık kemiklerine, çene altına, burun üstüne hafif bir parlaklık veriliyor. Sonra en üste hafif dokunuşlarla renkli nemlendirici sürülüyor; sadece gerekli olduğu durumlarda T bölgesinde pudra uygulanıyor.Böylece yağlı bir his değil, transparan bir makyaj elde ediliyor.Allıklarda tercih edilen şeftalimsi pembe rengi. Krem farları, kaliteli bir makyaj bazıyla uygulayarak gün boyu nemli ve parlak bir görünüm elde edebilirsiniz. Dudak parlatıcısı konusunda ise tavsiyemiz, yeni renkleri denemekten kaçınmayın. Sezonun öne çıkan detayı neon renkli parlatıcılarla cesur bir görünüm yakalayabilirsiniz!

Bu makyajı pratik şekilde yapabilirsiniz

Mutlaka sıvı aydınlatıcılar kullanın. Bunları renkli nemlendirici üzerine uygulayarak küçük ışık yansımaları ve sofistike bir ışıltı yakalayabilirsiniz. Çok az bir çabayla ve fazla yoğun olmadan yüzünüze aydınlık katın. Yüzde
sıcaklık elde etmek için, iki farklı renkte allık kullanın; daha açık tondaki allığı, koyu tondaki allığın üzerine sürün. Alternatif olarak, benzer iki rengi karıştırabilirsiniz.

Peki ünlüler ıslak makyajı nasıl yapıyor

Ünlülerin uyguladığı ıslak makyaj Ünlüler ıslak makyajlarında ciltlerini kapatıcılarla kadife bir görünüme kavuşturuyorlar. Ardından aydınlatıcıyı göz kapaklarına, çene altlarına, elmacık kemiklerine ve burun üstüne uyguluyorlar. Ciltte kulak başlangıcına ve alındaki bazı bölgelere renklendirici krem uygulayıp hafifçe yayıyorlar. T bölgesinin parlamasını engellemek için pudra uygulanıyor. Kullanılan allık renkleri pembe ve şeftali tonlarında krem olanları tercih ediyorlar. Dudaklarda ise yine doğal renkler moda. Göz kapaklarının üstüne ışıltılı bir far altına ise sedef renklerinde farları tercih ediyorlar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar