Çalışan Top Eleven Hilesi İndir Videolu Anlatım

Top eleven‘da token kazanmak için yeni bir yolu anlatmaya çalışcağız. Öncelikle  VPN One Click programını indiriyoruz. Bu program bizim İP değiştirmemizi sağlayacak. Bu programla Amerika,İtalya,Fransa,Hollanda gibi birçok ülkeden farklı iplerle oyuna giriş yapabileceğiz.

Konu panamıştır hile çalışmıyor!



Peki ip değiştirdik şimdi ne olacak ? Örneğin Hollanda ip’si kullanıyoruz. Oyunu açtık Tokens kazan‘a tıkladık ordan Nielsen anketlerinden 25 jeton kazanabilirsiniz
Veya oradaki sponsorlardan opinion surveys’ten 7 jeton, babylondan 10 jeton kazanabilirsiniz.
İp değiştirip girdiğimizde her ülke’ye farklı sponsorlar açılıyor ve her ülkedeki farklı sponsorlar farklı sayılarda jetonlar veriyor.
Hollanda serveri üzerinde 42 token veren,sadece programı bilgisayarımıza yükleyerek jeton kazandığımız bir yer var kaçırmayın. Bu arada sizlere gelen maiilleri onaylamayı unutmayın yoksa jeton kazanamazsınız.
Yapacaklarımızı sıralayalım;
Virüs Taraması Yapmayı Unutmayınız!

  • Sistem Gereksinimleri
    Tüm işletim sistemleri (Win XP, Win 7, Win Vista, Mac, Linux) Top Eleven Hile / Hack çalışır. Hack işe yaramazsa doğru indirmek ve yüklemek NET.Framework ve tekrar kesmek deneyin. Eski sürümü yeniden yeni bir indirmek çalışmak durursa Top Eleven Hack bunu düzenli olarak güncellenmektedir.

    Rar Şifresini Altta Yorumlara Bıraktım Ordan Alınız

    Top Eleven Token Hack Alternatif Link İndir

     
    İp değiştir.
    Oyuna gir.
    Sponsorlara tıkla.
    Birini seç ve gerekli işlemi yap.
    Mailini kontrol etmeyi unutma.

    Bu Yazıyıda Okuyun

    Programın genel mantığını anlatmaya çalışmıştık. Malum bu sıralar çalışan bir top eleven token hilesi bulmak çok zor. Google’da arama yaptığınızda top eleven hack adı altında yayınlanan programların bir sürü ya virüs ya da fake, yani aslında hiç bir işe yaramayan tamamen oyuncuları kandırmak üzerine oluşturulmuş bir sürü ıvır zıvır. Hatta bazı siteler bu olayı o kadar abartmış ki bir iki saat uğraşıldıktan sonra biletop eleven token hilesini olumlu sonuçlandırmak mümkün değil, çünkü direkt verilen bir programla koca bir oyundan kolayca token kazanmak mümkün değil. Peki biz top elevendan nasıl token kazanacağız ? Bu sorunun cevabı aslında basit. Biz top eleven’ı hacklemeyeceğiz, sadece ufak bir yer değişikliği yapacağız. Mesela Hollanda’ya gideceğiz ya da Amerika’ya…. E bumuydu kolay yol diyeceksiniz ? Evet bu !

    Şaka bir yana tabi ki biz gitmeyeceğiz. Sadece oradaymışız gibi görüneceğiz. Bunu bize Vpn One Click adlı program sağlayacak. Şimdi biraz konunun detayına inelim. Daha sonra aşağıda da video’dan adımları izleyebileceğiz.
    Önce Programın sitesine girip programı indiriyoruz. Hemen yukarıda Download yazan kısma tıklıyoruz ve açılan sayfada indirme seçenekleri çıkacak karşımıza. Birçoğumuz Windows kullandığımız için Windows’a tıklayıp programı indiriyoruz ve kuruyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bayrakların olduğu bir ekran çıkıyor.

    top eleven token hile
    Nerede olmak istiyorsak yani Almanya’ya uçmak istiyorsak Alman bayrağına, Hollanda’ya uçmak istiyorsak Hollanda bayrağına tıklıyoruz. Program otomatik olarak tıkladığımız yerin ip’sine bağlanıyor. Programla işimiz bitti.
    Şimdi top eleven oynumuza giriyoruz ve sponsorlara tıklıyoruz. Ücretsiz olanlardan 40-50-60 civarı jeton veren anketlerden herhangi birini doldurup mail kutumuza gelen maili onaylıyoruz. O iplerden çıkan anketler bizim ip’lerimizden çıkan anketlere göre çok farklı ve çok daha fazla token veriyor. İşlem bu kadar basit. Kurulum videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Hile kapanmıştır.

    Yorumlar

    1. dosras.rasdialexception diyor bende

      YanıtlaSil
    2. alernatif link 2 yi indirdim rarlı dosyadan dizine cıkardım şifre soruyo aradan çıkan dosya

      YanıtlaSil
    3. Rar şifresi : jwe89fhwoooTOPEELEVENV3ooohjwef98h

      YanıtlaSil

    Yorum Gönder

    Popüler Yayınlar